RÓLUNK

Mi, az AMARANTIN-nál folyamatosan keressük azokat a minőségi, koreai termékeket, amelyek az összetevők, a tesztek és visszajelzések alapján megfelelnek az általunk támasztott szigorú elvárásoknak. Elkötelezettek vagyunk azon k-beauty trendek iránt, ahol a természetesség és a hatékonyság kéz a kézben jár.

Márkanevünk az amaranthine [am-uh-ran-thin] szóból ered, melynek jelentése: örökké szép. Talán ez az, amely a leginkább irigylésre méltó a koreai nőkben. A kortalan szépség. Természetesen ők is ugyanúgy küzdenek bőrproblémákkal, mint bárki más, nekik is vannak pattanásaik, ráncaik. A titok tehát nem csak a génjeikben rejlik!
Összegyűjtöttünk néhány szempontot, amik megkülönböztetik a koreai arcápolást a nyugatitól:

 • icons8-idea-sharing-100
  Innováció
  A koreai kozmetikai ipar technológia és összetevők tekintetében is leginnovatívabbak közé tartozik - maga mögé utasítva a nyugati márkákat. Azt mondják, Dél-Korea szépségipara 12-14 évvel megelőzi az Egyesült Államokat. Gondoljunk csak a BB (Blemish Balm) krém őrületre, amely 2010-ben robbant be Amerikába, majd egy évvel később az Egyesült Királyságba is. Ekkor a koreaiak már több mint 20 éve használtak BB-krémeket, a trend ugyanis tőlük indult hódító útjára.
 • icons8-water-100-3
  Gyengéd formula
  A koreai kozmezikumok egyik vonzereje sokak számára a gyengéd, kíméletes hatóanyagokban rejlik. Míg a nyugati termékekben gyakran találunk káros összetevőket (pl.: denat. alkohol), addig Koreában nagyon gyakoriak a "minden mentes", természetes hatóanyagokból álló kozmetikumok.
 • icons8-beeswax-100
  Izgalmas összetevők
  Kozmetikai összetevők tekintetében rendkívül széles repertoárral rendelkeznek. Nem csak a leghatékonyabb nyugati összetevőkből állítják elő termékeiket, hanem olyan izgalmas anyagokat is felhasznának, mint a csiganyál, placenta, hernyóselyem vagy a méhméreg.
 • icons8-lady-100-2
  Filozófia
  A koreaiak nagyon igényesek, ha a külső megjelenésükről van szó. A bőrápolást már gyerekkorban elkezdik, mert náluk a megelőzésen van a hangsúly. Nem akkor kezdenek el törődni a bőrükkel, amikor már kialakultak az első ráncok. Nem ritka, hogy 10 különböző készítményt használnak az arcukra, mert tisztában vannak vele, hogy egyetlen termék önmagában nem tud csodát tenni, azonban egy jól felépített arcápolási rutin már meghozza a kívánt eredményt.
Close Menu
All search results
×
×

Cart